Není to fér, Angelo

Italka Angela Cariniová, která se roky připravovala na olympiádu svůj boj vzdala po 46 vteřinách. Údery jejího soupeře byly tak silné, že byla ráda, že z ringu odešla jen s podezřením na zlomeninu nosu. „Je to nespravedlivé,“ hlesla v slzách.

Ostudné rozhodnutí připustit takový zápas mají na svědomí organizátoři olympiády. Ze strachu před aktivistickými organizacemi, co se dožadují férovosti, mají na svědomí křivdu, kterou nelze ničím napravit.

Mezi progresivními skupinkami křesťanů je na sociálních sítích klid. Jejich klávesnice v tomto případě povětšinou mlčí. Jásat začnou až se zahájením Prague Pridu.

Angela Cariniová jede domů. Zařadí se do zástupu mnoha sportovkyň, kterým progresivističtí ideologové zničili životní sny. Věříme, že se blíží čas, kdy se potoky jejich slz promění v řeku. Mohutnou řeku, která svým proudem smete pomýlené šílence i s jejich scestnou představou o morálce, respektu a spravedlnosti.

Modleme se za oběti progresivní lobby, i za ty, kteří nesou skutečné kříže spojené s jejich sexualitou a vnitřními nejistotami. Všichni jsme Boží děti a nalézt správnou cestu nám ještě potrvá 🙏

Katolické noviny nabízí všechny články zdarma. Náš provoz se však neobejde bez nezbytné finanční podpory. Pokud se Vám Katolické noviny líbí, budeme vděčni za Vaši pomoc. Číslo účtu: 2701544173 / 2010 Děkujeme!