Děti potřebují maminku i tatínka!

Dnes v Poslanecké sněmovně probíhá třetí čtení zákona o redefinici manželství. Očekává se dlouhá, bouřlivá diskuse a na jejím konci hlasování. Opět budou na adresu zastánců přirozené rodiny, v níž má dítě maminku a tatínka, padat urážky. O středověku, tmářství, diskriminaci. Zase se bude hovořit o ultrakatolících a ultrakonzervativcích. Opět zazní demagogické výkřiky o tom, že kdo nepodporuje manželství pro všechny, podporuje Putina.

Stojíme dnes za všemi, kteří budou v Poslanecké sněmovně hájit práva dětí. S respektem a úctou k osobám odlišné sexuální orientace, ale s pevným odhodláním ochránit svazek muže a ženy, který je nenahraditelný pro zdravý vývoj dítěte a představuje klíčovou hodnotu společnosti.

Děkujeme našim biskupům, kteří pozvedli svůj hlas na obranu přirozené rodiny. Děkujeme živnostníkům, podnikatelům, lékařům, psychologům, sociálním pracovníkům a učitelům za jejich iniciativu za uchránění hodnot, na nichž naše společnost stojí. Děkujeme Aliance pro rodinu za její obdivuhodnou práci a nasazení.

Postavili jste se za práva těch, kteří v této hlasité při nemohou promlouvat a o něž jde především. O děti. Díky, máte naši vděčnost a uznání.

Katolické noviny nabízí všechny články zdarma. Náš provoz se však neobejde bez nezbytné finanční podpory. Pokud se Vám Katolické noviny líbí, budeme vděčni za Vaši pomoc. Číslo účtu: 2701544173 / 2010 Děkujeme!