Zastavte pochod klerofašistů!

Pochod pro život dráždí. Nenávist a agresivita těch, kteří mají plná ústa slov o rozmanitosti, respektu a toleranci, nezná mezí.
Mše svatá v katedrále, happening s rodinami, pokojný průvod na Václavské náměstí. Takový je program letošního Pochodu pro život.
Zastavme pochod klerofašistů! Svolávají se skupiny, které se ve svatém boji za svou představu světa nezastaví před ničím. A protože jich je málo, podle informací redakce Katolických novin si budou chtít i letos zajistit posily ze zahraničí, především ze sousedního Německa.
Dovedete si představit, že by se katolíci tímto způsobem snažili narušovat Prague Pride a podobné akce LGBTQIA+ komunity? Co by se strhlo v médiích? Jaká slova bychom poslouchali z úst Markéty Pekarové Adamové, od pirátů Gregorové, Richterové, Peksy nebo zmocněnkyně pro lidská práva Laurenčíkové?
Ne, takovou představivost nemáme a ani ji mít nechceme. Jsme však plni očekávání, čím bude překonán loňský titulek z Novinek.cz, který informoval, že cestu průvodu zkřížili antifašisté.
Budete-li mít chvilku, přijďte tuto sobotu do katedrály. Mše svatá začíná v 11 hodin.
Pochod z Hradčanského náměstí na Václavské náměstí vychází ve 14 hodin.
Více informací zde:

Katolické noviny nabízí všechny články zdarma. Náš provoz se však neobejde bez nezbytné finanční podpory. Pokud se Vám Katolické noviny líbí, budeme vděčni za Vaši pomoc. Číslo účtu: 2701544173 / 2010 Děkujeme!