Katolické noviny rostou, čtenářů přibývá!

Katolické noviny dosáhly po cca půl roce první mety – tisícovky sledujících na Facebooku!
Měsíčně si čte Katolické noviny 7 000 čtenářů. Nejvíce z Prahy, Brna, Bratislavy, Olomouce a Ostravy. Mírně převažují muži nad ženami: 55%:45%
Moc vám děkujeme za přízeň!
Jedeme si svým tempem, nejsme Ferrari s bezedným rozpočtem, ale i cesta ve Škodě 1000 MB nás baví a motivuje do další práce. 🙂
Když jsme začínali, ozvalo se pár hlasů, že chceme škodit Katolickému týdeníku a proč nové katolické médium, když máme také Proglas a další.
Nikdy jsme nechtěli a nechceme ani teď žádná naše katolická média kritizovat. Proč také? Církev je už tak dost rozdělená, jedni nemluví s druhými, v diskusích chybí vzájemný respekt. Jsme rádi, že čtenáři mají možnost výběru a že lidé v církvi nemají povinnost hovořit jen jedním hlasem.
Katolické noviny jsou tu pro čtenáře, kteří v mediálním prostoru vyhledávají hlasy jasně ukotvené v katolické tradici a vycházející z dědictví našich předků. Nehlásáme návrat středověku. Vadí nám politická korektnost, hájíme spolu s našimi biskupy nauku církve v oblasti rodiny. Odmítáme genderovou ideologii a progresivistickou ideu Evropy bezhlavě přijímající neintegrovatelné osoby odlišných kultur a náboženského vyznání. Evropa vzrostla z židovsko-křesťanských kořenů a odkaz na toto její dědictví si přejeme uchovat.
Děkujeme, že nás čtete. Jsme tu pro vás. 🙏

Katolické noviny nabízí všechny články zdarma. Náš provoz se však neobejde bez nezbytné finanční podpory. Pokud se Vám Katolické noviny líbí, budeme vděčni za Vaši pomoc. Číslo účtu: 2701544173 / 2010 Děkujeme!