Olympijská hanba

Francie připravila novou olympijskou disciplínu – kopněte si do křesťanů. Trans Poslední večeře Páně dokonale ilustruje zkázu evropské civilizace, kdy si sami pošlapáváme vlastní tradice a kořeny. Pověstná nadřazenost Evropy, s níž tak ráda káže morálku jiným národům a kulturám, je ve skutečnosti dekadentní a zvrhlou karikaturou hodnot, které jsou částí evropských lídrů vzývány bezmála jako božské.

 

V Paříži při zahájení olympiády hlídkovalo přes 30 000 policistů a vojáků. Obavy před možnými útoky ruských, či islámských teroristů byly značné. Nakonec přišel útok na základy olympijských ideálů a evropské civilizace přímo od samotných organizátorů. Pokryteckých zbabělců, kteří jsou vůči jiným náboženstvím tak ohleduplní a korektní, ale když jde o křesťany, jde všechen respekt stranou.

Hanba vám.

 

Katolické noviny nabízí všechny články zdarma. Náš provoz se však neobejde bez nezbytné finanční podpory. Pokud se Vám Katolické noviny líbí, budeme vděčni za Vaši pomoc. Číslo účtu: 2701544173 / 2010 Děkujeme!