Oběť atentátu na Donalda Trumpa – táta, co miloval Ježíše a rodinu

Jmenoval se Corey Comperatore
Včera se zastavil čas. A když se znovu rozběhl, začala pro celou naši rodinu skutečná noční můra. To, co začalo jako krásný den, na který jsme se všichni těšili (hlavně můj táta), se změnilo v ten nejtraumatičtější zážitek, jaký si kdo dokáže představit.
Vím, že média budou o této události informovat. A já se budu ze všech sil snažit na to všechno nedívat, hlavně proto, že už jsem to viděla a prožila v reálném čase. Ale chci, aby se všichni dozvěděli to, co o něm média neřeknou.
Byl to ten nejlepší táta, jakého si dívka může přát. Já ani moje sestra jsme nikdy netrpěly nouzí. Stačilo zavolat a on přišel a udělal, co bylo třeba. A když třeba nevěděl jak na to, vždycky si dokázal poradit. Dokázal si povídat a spřátelit se s kýmkoli, což včera dělal celý den a užíval si každou minutu. Byl to Boží člověk, vroucně miloval Ježíše a také se staral o náš sbor a naše členy jako o rodinu.
Média vám neřeknou, že zemřel jako skutečný superhrdina reálného světa. Neřeknou vám, jak rychle nás s mámou strhnul na zem. Neřeknou vám, že se před nás postavil do cesty kulce, která na nás letěla.
Miloval svou rodinu. Opravdu nás miloval natolik, že nás zaštítil vlastním tělem. A já si nepřeji nic jiného než se mu vyplakat na rameni a říct mu, jak moc mu děkuji. Nechci nic víc, než se probudit a zjistit, že nic z toho nebylo skutečné.
Přišli jsme o obětavého a milujícího manžela, otce, bratra, strýce, syna a přítele. A já na něj nikdy nepřestanu myslet a truchlit nad ním, dokud nezemřu i já. Třináctý červenec bude navždy dnem, který změnil můj život. Už nikdy nebudu stejným člověkem, jakým jsem byla před necelými 24 hodinami.
Je spousta dětí, které říkají, že jejich táta je jejich hrdinou, ale u mého táty je opravdu tak. Bez něho bych tu dnes skoro určitě nebyla.
Tati, mám tě tak ráda, že není dost slov, abych vyjádřila, jak hluboká ta láska je. Vím, že v nebi uděláš pořádný rozruch. Vím, že Bůh je hrdý na člověka, který včera přišel k jeho branám.
Allyson Comperatore

 

Překlad Stanislav Kneifl 

Katolické noviny nabízí všechny články zdarma. Náš provoz se však neobejde bez nezbytné finanční podpory. Pokud se Vám Katolické noviny líbí, budeme vděčni za Vaši pomoc. Číslo účtu: 2701544173 / 2010 Děkujeme!